هنگامی که قسمت زیادی از ریشه دندان به دلیل کنار رفتن بافتهای اطراف آن مشخص میشود،متخصص لمینت دندان رشت تحلیل لثه اتفاق افتاده است. تحلیل لثه فرایند تدریجی است و به همین علت بسیاری از بیماران در ابتدا متوجه بیماری خود نمیشوند. این بیماری میتواند باعث صدمه دیدن استخوان دندان، افزایش حساسیت دندانها، کاهش زیبایی دندان و در نهایت ممکن است باعث از دست رفتن آن شود.
در صورتی که لثه دچار تحلیل شده باشد، برای درمان این بیماری جراحی پیوند لثه توسط متخصص لثه و یا پریودنتیست صورت میگیرد. متخصص، بافت مورد نیاز را از دهان بیمار برداشته و به قسمت مورد نظر پیوند میزند. برای بهبود بافت پیوندی، تشکیل رگ های خونی جدید جهت خونرسانی به بافت پیوند زده شده اهمیت بسیاری دارد. در ادامه مقاله به بررسی چگونگی عمل، مزایا و عوارض پیوند لثه میپردازیم.
پیوند لثه برای چه افرادی مناسب است؟
بافت لثه روی ریشه دندان قرار گرفته و اطراف دندانها را میپوشاند. این بافت اطراف دندانهای برخی افراد ممکن است تحت تاثیر عواملی دچار عقب نشینی شود. بسیاری از بیماران متوجه تحلیل لثه خود نمیشوند، زیرا این یک فرایند تدریجی است که میتواند سبب کاهش زیبایی دندان، لق شدن دندان و در نهایت از دست رفتن دندان شود. گاهی عمل پیوند لثه در جهت زیبایی و اصلاح طرح لبخند صورت میگیرد، اما در بیشتر موارد پیوند لثه برای پیشگیری و درمان لثه انجام میشود.
هزینه پیوند لثه سال ۱۴۰۲
به طور کلی هزینه جراحی پیوند لثه در سال ۱۴۰۲ برای هر فک در حدود ۲,۰۰۰,۰۰۰ (دو میلیون تومان) است. با این حال برای اطلاع از قیمت دقیق انجام این درمان، بهتر است با کلینیک دندانپزشکی مور نظر خود تماس گرفته و اطلاعات لازم در این خصوص را به دست آورید.
در ادامه برخی از مواردی که در هزینه جراحی پیوند لثه نقش دارند را عنوان کردهایم:
-
محل کلینیک دندانپزشکی
با توجه به اینکه مطب دندانپزشکی در کدام منطقه شهر قرار گرفته است، هزینههای درمان تا حدودی متفاوت هستند.
-
نوع بیمه درمانی
با توجه به نوع بیمهای که دارید، میتوانید بخشی از هزینه درمان را از طریق بیمه خود پرداخت کنید.
-
هزینههای جانبی
قبل از انجام جراحی ممکن است نیاز به عکس رادیولوژی و آزمایشهای مربوطه داشته باشید که هر کدام هزینههایی برای شما خواهد داشت.
-
دستمزد دندانپزشک و نوع تکنیک مورد استفاده
مهارت و تخصص دندانپزشک و همچنین تکنیک و روشی که برای درمان از آن استفاده میکند، بر هزینه درمان تاثیرگذار است.
-
شدت بیماری
بعد از معاینه دندانپزشک با توجه به شدت بیماری، هزینه درمان را به شما اطلاع میدهد.
انواع پیوند لثه
شدت بیماری تعیین کننده نوع جراحی پیوند لثه است. پریودنتیست با در نظر گرفتن موارد بهترین گزینه را برای درمان انتخاب میکند. انواع پیوند لثه عبارتاند از:
-
پیوند بافت پیوندی
در این روش، پریودنتیست با ایجاد فلپ در سقف دهان قسمتی از بافت دهان را برداشته و برای درمان ناحیه مورد نظر از آن استفاده میکند. پریودنتیست پوست سقف دهان را برداشته تا به بافت همبند دسترسی داشته باشد. سپس از آن برای پیوند لثه استفاده میکند. در نهایت نیز پوست سقف دهان را بخیه میزند تا به حالت قبل برگردد..
-
پیوند لثه آزاد
در این روش پریودنتیست به طور مستقیم مقداری از بافت سقف دهان را بر میدارد و به ناحیه مورد نظر پیوند میزند. برای افرادی که دارای بافت لثه نازک هستند، پیوند لثه آزاد روش بسیار مناسبی است. چرا که این افراد به بافت بیشتری برای پیوند لثه نیاز دارند.
-
پیوند جانبی یا پدیکال
در این روش متخصص معمولا از بافتهای دندانهای کناری برای پیوند لثه استفاده میکند. به گونهای که بافت اطراف برش زده میشود و بدون اینکه جدا شود، چرخانده شده و روی محل مورد نظر قرار میگیرد.
-
- شنبه ۱۸ آذر ۰۲ ۱۷:۵۶
- ۲۰ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر